Ingredience: | |||||
červenobílá řepa chioggia | 60 g | bílá kulatá ředkev | 1 ks | batát | 1/2 ks |
mrkev | 3 ks | polníček | hrst | sůl | dle chuti |
kmín | dle chuti | voda | dle potřeby |
Červenou řepu máme rádi, ale co nesnáším je její čištění. Vše je červené, to se vám s bílorůžovou řepou nestane. Každá má své, klasická je výraznější ani jednu však nezavrhnu.
Řepu oloupeme, rozkrájíme, zalijeme vodou a vaříme. Když je částečně měkká přidáme pokrájenou mrkev, batát, kulatou ředkev, osolíme, přidáme kmín a vaříme do změknutí zeleniny. Ke konci přidáme již bez vaření hrst polníčku a vše společně rozmixujeme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI