Amaroun zpět

Ingredience:
šunka dle potřebybramborový nebo jiný salát dle potřebykyselé okurky dle potřeby
tvrdý plátkový sýr dle potřebypaprika nebo mrkev na ozdobuvařená vejce dle potřeby
petrželka dle chuti
Želatina:
voda900 mlocet100 mlnové koření dle chuti
celý pepř dle chutibobkový list1 kscibule1 ks
sůl špetkacukr špetkaželatina na vaječnou tlačenku2 pytlíky
šunka dle potřeby, bramborový nebo jiný salát dle potřeby, kyselé okurky dle potřeby, tvrdý plátkový sýr dle potřeby, paprika nebo mrkev na ozdobu, vařená vejce dle potřeby, petrželka dle chuti, voda 900 ml, ocet 100 ml, nové koření dle chuti, celý pepř dle chuti, bobkový list 1 ks, cibule 1 ks, sůl špetka, cukr špetka, želatina na vaječnou tlačenku 2 pytlíky

Příprava

Malá inspirace na blížící se Velikonoce....

Amaroun nebo jinou formu si vypláchneme studenou vodou a navrstvíme suroviny, které máme rádi.

Všechny suroviny na želatinku svaříme a necháme chviličku zchladnout, jen aby to nebylo úplně vřelé. Pak přimícháme 2 pytlíky želatiny na vaječnou tlačenku a pořádně rozmícháme.

Pomalinku po stěnách lijeme do formy.

2014-04-14 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostvelikonoce
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI