Baklažánové paté zpět

Ingredience:
baklažán stredne veľký1 ksstrúčiky cesnaku2 ksBalsamico ocot1 lyžička
soľ1 špitkaGhee maslo (vegan olej)1 kúsokslnečnicové a tekvicové semiačka1 hrsť
olivy dle chutisušené rajčiny dle chuti
baklažán stredne veľký 1 ks, strúčiky cesnaku 2 ks, Balsamico ocot 1 lyžička, soľ 1 špitka, Ghee maslo (vegan olej) 1 kúsok, slnečnicové a tekvicové semiačka 1 hrsť, olivy dle chuti, sušené rajčiny dle chuti

Příprava

Ak neviete čo na chlebíčky, alebo s čím chrumkať zeleninu, skúste toto.

Baklažán ošúpte, nakrájajte na kocky, osoľte a nechajte vypotiť.
Na panvici si rozpálte maslo, pridajte osušený baklažán a restujte. Pridajte nakrájaný cesnak, semiačka a ešte spolu krátko restujte.
Podlejte balsamico octom, premiešajte a pridajte trošku vody.
Zmes naložte do mixéru a mixujte dohladka. Hotovú nátierku zmiešajte s nakrájanými rajčinkami a olivami.
..Mňam...
Môžte dochutiť soľou, po prípade chilli, lahôdkové droždie, alebo obľúbenú bylinku....
Je to na vás, fantázii sa medze nekladú.
Natierajte.

2015-02-17 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI