Balkánská pomazánka zpět

Ingredience:
pomazánkové máslo1 baleníbalkánský sýr dle chutivejce2 ks
červená kapie2 ksjarní cibulka1 ksčesnek dle chuti
pepř špetkapálivá červená paprika špetkabylinky (já použila pažitku a směs sušených italských bylinek s oříšky) dle chuti
tatarka1 lžíce
pomazánkové máslo 1 balení, balkánský sýr dle chuti, vejce 2 ks, červená kapie 2 ks, jarní cibulka 1 ks, česnek dle chuti, pepř špetka, pálivá červená paprika špetka, bylinky (já použila pažitku a směs sušených italských bylinek s oříšky) dle chuti, tatarka 1 lžíce

Příprava

Pomazánku jsem vylepšila pečenou paprikou....

Papriku dáme krátce péct do trouby s kapkou oleje. Pomazánkové máslo promačkáme vidličkou do jemna. Přidáme česnek, koření, nastrouhaný sýr, cibulku, tatarku, vejce uvařené natvrdo a bylinky. Nakonec vmícháme nakrájenou pečenou papriku. Pomazánku nejlépe mažeme na čerstvě pečenou bagetku.

2014-04-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI