Základní recept: | |||||
toastový chleba | 8 plátků | náplň dle chuti | 4 krát | vejce | 2 - 3 ks |
máslo | 1 lžíce | ||||
Farmářské toasty: | |||||
uzený sýr | dle potřeby | uzené | dle potřeby | listy libečku | dle potřeby |
Dnes vám pootevřu pokličku rendlíku hned brzy z rána. Prozradím vám jednoduchý recept na velice efektní snídani, kterou si klidně můžete dopřát ve všední den, při použití běžných snídaňových surovin. Můžete ale tuto dobrotu jednoduše povýšit na manu vhodnou na slavnostní labužnický ranní dýchánek, použitím luxusnějších ingrediencí. Variace tohoto pokrmu jsou nekonečné a stačí si jen najít tu svou oblíbenou. Pár z mých oblíbených vám prozradím, nejlépe ale bude, když si najdete tu svou.
Farmářské toaty:
Mezi dva plátky toastu vložíme náplň. Rozpustíme si v pánvi máslo. Toasty obalíme v rozšlehaných vejcích. Vložíme do pánve a opékáme z obou stram na středním plameni dozlatova a ihned podáváme.
Variace náplní:
Podle svých preferencí změňte náplň, postup bude vždy stejný jako u tohoto receptu.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI