Brokolicovo-sýrový "tataráček" zpět

Ingredience:
povařená křupavá brokolkice1 ksolivový olej1 lžícesůl1 lžička
pepř1 lžičkanastrouhaný hermelín1/2 ksnastrouhaná gouda1/2 hrnku
rozmačkaný česnek2 ksworchester1 lžícesladká paprika1 lžíce
dijonská hořčice1 lžičkanasekaná šunka od kosti100 glight majonéza100 g
bylinky na posypání
povařená křupavá brokolkice 1 ks, olivový olej 1 lžíce, sůl 1 lžička, pepř 1 lžička, nastrouhaný hermelín 1/2 ks, nastrouhaná gouda 1/2 hrnku, rozmačkaný česnek 2 ks, worchester 1 lžíce, sladká paprika 1 lžíce, dijonská hořčice 1 lžička, nasekaná šunka od kosti 100 g, light majonéza 100 g, bylinky na posypání

Příprava

Tento tataráček je velmi chutný, jak za tepla, tak i za studena. Brokolici se říká, že je takový kartáč na střeva. Takže si nejen pochutnáme, ale i pročistíme. Super kombinace, no ne? 

Tak tento postup přípravy bude hodně rychlý a zabere vám několik minutek přípravy.
Brokolici lehce povaříte, aby zůstala křupavá a nebyla rozvařená.
Nastrouháte si sýry a rozetřete česnek.
A potom? Prostě všechno smícháte dohromady - smích.
Na topinky jsme použila proteinový chlebík Fit den. Topinky můžete opéct jednoduše na pánvi nebo v troubě na grilu.

Dobrou chuť!

2022-03-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy15 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI