Bruschetta zpět

Ingredience:
veka8 plátkůstřední rajčata6 ksčesnek2 stroužky
čerstvá bazalka dle chutiolej extra virgin100 mlsůl dle chuti
veka 8 plátků, střední rajčata 6 ks, česnek 2 stroužky, čerstvá bazalka dle chuti, olej extra virgin 100 ml, sůl dle chuti

Příprava

Předkrmy, jednohubky a takové rychlomňamky mě opravdu baví. Tahle kombinace rajčat, bazalky s kapkou olivového oleje je naprosto famózní, právě pro svou jednoduchost.

Rajčata nakrájíme na čtvrtky a zbavíme je semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s olivovým olejem. Bazalku natrháme na malé kousky a přidáme k rajčatům, dochutíme solí.
Pečivo opečeme v troubě do křupava, potřeme česnekem a namažeme rajčatovou směsí, zakápneme olivovým olejem. Bruschettu můžeme ozdobit i hoblinkami parmazánu nebo olivami. 
Inspirace: E. Ridi

2014-11-21 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI