Ingredience: | |||||
veka | 8 plátků | střední rajčata | 6 ks | česnek | 2 stroužky |
čerstvá bazalka | dle chuti | olej extra virgin | 100 ml | sůl | dle chuti |
Předkrmy, jednohubky a takové rychlomňamky mě opravdu baví. Tahle kombinace rajčat, bazalky s kapkou olivového oleje je naprosto famózní, právě pro svou jednoduchost.
Rajčata nakrájíme na čtvrtky a zbavíme je semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s olivovým olejem. Bazalku natrháme na malé kousky a přidáme k rajčatům, dochutíme solí.
Pečivo opečeme v troubě do křupava, potřeme česnekem a namažeme rajčatovou směsí, zakápneme olivovým olejem. Bruschettu můžeme ozdobit i hoblinkami parmazánu nebo olivami.
Inspirace: E. Ridi
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI