Chléb z podmáslí a medu zpět

světlá mouka s přidaným práškem do pečiva500 gpodmáslí250 mlmed - mírně ohřátý15 ml
sůl5 mlolivový olej125 ml
světlá mouka s přidaným práškem do pečiva 500 g, podmáslí 250 ml, med - mírně ohřátý 15 ml, sůl 5 ml, olivový olej 125 ml

Příprava

Trošku jiný chléb....

Smíchejte všechny ingredience dohromady, bez hnětení!
Vymažte nádobu, ve které budete chléb péci buď nesoleným máslem či olejem.
Pečeme při 180°C po dobu 50 minut.
Podáváme se sýrem, máslem a džemem.!

Překlad: Jazyková škola FOR YOU

 

Buttermilk and honey bread

500g Selfraising flour
250ml Buttermilk
15ml Raw honey (slightly warmed)
5ml Salt
125ml Olive oil

Mix all the ingredients together, no kneading needed!
Make sure you grease your bread pan well with either unsalted butter or oil or something such as "cook and spray"'
Bake at 180 for 50 min
Serve with cheese, jam and butter!

2014-01-10 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlaostatní
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI