Cukeťáky zpět

Ingredience:
šmakoun provensálský100 gvejce3 kscuketa nastrouhaná1/2 ks
špaldová mouka/bezlepkové vločky3 lžícestrouhaný sýr uzený dle chuti100 gsůl1 špetka
olivový olej1 lžíce
šmakoun provensálský 100 g, vejce 3 ks, cuketa nastrouhaná 1/2 ks, špaldová mouka/bezlepkové vločky 3 lžíce, strouhaný sýr uzený dle chuti 100 g, sůl 1 špetka, olivový olej 1 lžíce

Příprava

Další můj recept na přání ze Snídaně s novou. Cukeťáky. Opravdu fantastická dobrota z cukety pečená v troubě. Jednu z hlavní role hraje v tomto receptu šmakoun. Komu by se stýskalo mo mase, jsou výborné i s uzeným nebo dobrou šunkou. To už nechám na vás.

Trobu předehřejeme na cca 180 stupňů.

Všechny suroviny smícháme a tvoříme na pečicí papír bramboráky.

Pečeme do zlatova cca 30 minut( dle velikosti).

A je to! Dobrou chuť.

2017-09-04 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI