Ingredience: | |||||
hladká mouka (trošku na posypání) | 240 g | prášek do pečiva | 2 kávové lžičky | cukr krupice | 1 pol. lžíce |
sůl | 2 špetky | vychlazené máslo | 60 g | výrazná pálivá klobáska chorizo | 50 g |
ementál | 50 g | černé olivy nakrájené na hrubo | 1 hrst | hladkolistá petržel | hrstka |
podmáslí | 185 ml | ||||
Potřeby: | |||||
pečící plech | pečící papír | váleček | |||
vál |
Zajímavou verzí je upéct si tento chléb ve sladké verzi. Do těsta se přidávají jablka, skořice a třtinový cukr. Tento sladký chléb se podává s máslem a javorovým sirupem. Už se těšíme, až ho vyzkoušíme! Chutnat bude skvěle i se sušenými rajčaty a rozmarýnem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI