Ingredience: | |||||
sýr Niva | 220 g | tradiční pomazánkové máslo | 200 g | majonéza | 110 g |
jarní cibulka | 4 ks | čerstvě mletý pepř | dle chuti |
Po škvarkové pomazánce jsem chtěl zkusit pomazánku z nivy a povedla se! Postup je velmi jednoduchý, ale chtělo by to nechat pomazánku odležet v lednici přes noc. Což může být pro někoho problém, páč někdo ji slupne rovnou během dne. Pojďme na to.
Nivu nastrouháme nahrubo a v míse smícháme s pomazánkovým krémem a majonézou. Z jarních cibulek odkrojíme bílou část a nasekáme najemno a přidáme do mísy. Zelenou část pokrájíme na kolečka a buď je použijeme jako ozdobu a nebo přidáme k ostatnímu. Já mám radši cibulku komplet uvnitř. To je na vás. Opepříme dle chuti, solit ani nemusíte.
A je to! Rychlé a jednoduché. Opravdu stojí za to, když pomazánka z nivy je do druhého dne odleželá. Ale věřím tomu, že bude těžké tomu odolat.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI