Domácí rybí salátek s jablky zpět

Ingredience:
sledě nebo zavináče1 sklenicešalotka2 - 3 ksmenší jablko1 ks
jarní cibulka1 kszakysaná smetana1 kelímekmajolka nebo tatarská omáčka2 lžíce
sůl dle chutipepř dle chutipetrželka, libeček nebo pažitka dle chuti
sledě nebo zavináče 1 sklenice, šalotka 2 - 3 ks, menší jablko 1 ks, jarní cibulka 1 ks, zakysaná smetana 1 kelímek, majolka nebo tatarská omáčka 2 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, petrželka, libeček nebo pažitka dle chuti

Příprava

Rybí salátek přijde k chuti na večeři nebo svačinu, určitě je lepší, jak kupovaný a máme salátu hodně a víme, co v něm je.

Ryby vyndáme z nálevu, odstraníme, zeleninu a vše, co nám výrobci do zavináčů přidali. Zavináče zbavíme kůže. Pokrájíme na kostičky, šalotky a jablko pokrájíme také na kostičky.
Přidáme nakrájenou jarní cibulku a nasekané bylinky. Doladíme solí, pepřem a zakysanou smetanou. Můžeme přidat i čerstvou majolku nebo tatarskou omáčku a podáváme s pečivem.

2016-08-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI