Ingredience: | |||||
bílé fazole ve slaném nálevu | 1 malá konzerva | červené fazole ve slaném nálevu | 1 malá konzerva | olivový olej | 3 lžíce |
cibule | 1 ks | česnek | 2 stroužky | sekaný rozmarýn | 1 lžička |
rajský protlak | 100 ml | šťáva z citronu | 1/2 ks | naťová cibulka | 2 ks |
koření čubrica | 1 lžička | sůl | špetka | pepř | špetka |
Luštěninový salát dvou barev....
Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica. Přidáme fazole, rajský protlak a citronovou šťávu. Vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.
Podáváme teplý nebo dobře vychlazený.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI