Fenyklový salát s hroznovým vínem zpět

Ingredience:
čínské zelí1/2 ksledový salát1/2 ksčerstvý fenykl1/2 ks
mrkev1/2 ksčerstvé červené zelí1/2 kstmavé hroznové víno pár kuliček
Balsamico světlé (vinný ocet)1 lžičkaolivový olej1 lžícehroznový cukr1/4 lžičky
čínské zelí 1/2 ks, ledový salát 1/2 ks, čerstvý fenykl 1/2 ks, mrkev 1/2 ks, čerstvé červené zelí 1/2 ks, tmavé hroznové víno pár kuliček, Balsamico světlé (vinný ocet) 1 lžička, olivový olej 1 lžíce, hroznový cukr 1/4 lžičky

Příprava

Nebojte se aromatické chuti fenyklu.

Fenykl nakrájíme na velmi jemné proužky (je velmi aromatický), zelí taktéž, saláty nakrájíme nahrubo a mrkev naškrábeme škrabkou (popř. nastrouháme na hrubo). Dejte na intuici, co vám chutná. Vše v míse promícháme. Hroznové kuličky nakrájejte na půlky, množství si určete sami a přidejte do variace salátů. Promícháme a vrhneme se na jednoduchou zálivku.

Zálivku připravím z balasmica, cukru a olivového oleje dle chuti. Poté znovu v míse promícháme, aby se chutě spojily. 
Tento salát je nejen časově nenáročný, ale zároveň velmi zdravý.

Přejeme Vám doboru chuť!

2013-10-30 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI