Hermelín s jarní cibulkou zpět

Ingredience:
hermelín1 kszměklé máslo2 lžičkyčesnek1 stroužek
pokrájená jarní cibulka1 lžícepokrájená kapie1 lžícesůl dle chuti
pepř dle chuti
hermelín 1 ks, změklé máslo 2 lžičky, česnek 1 stroužek, pokrájená jarní cibulka 1 lžíce, pokrájená kapie 1 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Nějak se nám doma nahromadily hermelíny. Smažený hermelín jsem dělat nechtěla, na pomazánku nebyla chuť, tak jsem vykouzlila raději něco k vínku, nebo vlastně i k véče s čerstvou bagetkou. Mám pro vás proto hnedle 3 receptíky. Ten první je hlavně pro manžela, je to hermelín plněný jarní cibulkou a kapií.

Hermelín vybalíme, podélně rozkrojíme a opatrně vydlabeme lžící měkkou část, až hezky k okrajům. Vydlabanou část sýru vložíme do misky, přidáme máslo, česnek (pokud nemáme čerstvý, lze nahradit i sušeným), špetku soli a pepře. Směs vidličkou, nebo lžící promícháme a přidáme pokrájenou jarní cibulku a kapii. Pak již jen naplníme směs zpět do vydlabaných koleček hermelínu, spojíme obě části k sobě a necháme v chladu uležet do druhého dne.

2017-01-13 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI