Ingredience: | |||||
na jemno pokrájené a na sádle podušené houby | 400 g | velká cibule | 1 ks | sůl | 1 lžička |
plnotučná hořčice | 3 lžičky | kečup | 1 lžíce | Wrcester | 1 lžička |
sojová omáčka | 1 lžíce | mletá sladká paprika | 1 lžička | mletý pepř | 1 lžička |
mletý kmín | 1 lžička | žloutek | 2 ks |
O víkendu jsem dostala v jižních Čechách krásné houbičky a dokonce i tip na zpracování. Takže jsem musela ihned vyzkoušet a přátelé, toto nemá chybu! Je to taková dobrota.
Nejprve bych chtěla poděkovat za inspiraci Daniele Bártů, je to opravdu mňamózní záležitost.
Houby si očistíme a na jemno pokrájíme. V hrnci si rozpustíme lžíci sádla a houby podusíme. Musíme nechat odpařit vodu. Poté přidáme sůl a necháme směs vychladnout. Pak do směsi přidáme kmín, pepř, sladkou papriku, hořčici, kečup, sojovou omáčku, Worcester a na jemno pokrájenou cibuli. Nakonec jen rozdělíme do dvou misek, do každé z nich přidáme jeden žloutek a můžeme servírovat s topinkami a česnekem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI