Hovězí salát se ztraceným vejcem zpět

Ingredience:
hovězí roštěnec (100 g) plátekcherry rajčátka6 ksrukola hrst
pokrájený římský salát hrstoblíbený sýr6 plátkůvejce1 ks
olej na smaženíocet2 lžíce
Zálivka:
hrubozrnná hořčice2 lžičkyolivový olej2 lžícešťáva z citrónu1 lžička
sůl špetkapepř špetka
hovězí roštěnec (100 g) plátek, cherry rajčátka 6 ks, rukola hrst, pokrájený římský salát hrst, oblíbený sýr 6 plátků, vejce 1 ks, olej na smažení, ocet 2 lžíce, hrubozrnná hořčice 2 lžičky, olivový olej 2 lžíce, šťáva z citrónu 1 lžička, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Barevný salát s hovězím roštěncem....

Jdeme na to! 

Přivedeme k varu vodu v kastrolu a přilijeme 2 lžíce octa. Do naběračky rozbijeme vejce a pomalu vnoříme. Takto vaříme cca 3 minuty, podle toho, jaký chceme žloutek. Mezitím na talíř nandáme salát s rukolou spolu s rajčaty překrojenými na půl. Sýr nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme olej. A maso opékáme za všech stran do požadovaného propečení. Já to mám rád takhle... Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí.

PŘEJI DOBROU CHUŤ!

2013-12-16 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI