Hráškovo-vajíčková nátierka zpět

Ingredience:
mražený hrách200 mlvoda na uvarenie hrachuvejce2 ks
plnotučná hořčice1 lyžičkamajolka2 lyžicemleté čierné korenie štipka
soľ štipkačervená cibula1 ks
mražený hrách 200 ml, voda na uvarenie hrachu, vejce 2 ks, plnotučná hořčice 1 lyžička, majolka 2 lyžice, mleté čierné korenie štipka, soľ štipka, červená cibula 1 ks

Příprava

Chutná a zdravá pomazánka z Indie....

Mrazeny hrach povarime 10 minut vo vode a scedime. Dame do misky.

Vajicka si uvarime natvrdo a dame do misky.

Ked je hrach aj vajicka vychladnute, dame ich do mixera. Pridame horcicu, majolku, korenie a vsetko poriadne rozmixujeme. Natierku prelozime do misky, dochutime solou a nakoniec vmiesame nadrobno nakrajanu cibulu alebo nasekanu jarnu cibulku.

Podavame s pecivom. (Tie mini rajcinky su z mojej balkonovej mini urody.)


2013-12-12 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI