Jednohubky s česnekovo-limetkovým gervais krémem a uzeným lososem zpět

Ingredience:
original gervais3 kelímkyčesnek1 stroužeklimetka1 ks
čerstvě mletý pepř špetkamořská sůl špetkaplátky lososa dle potřeby
kopr na ozdobenícornbageta1 ks
original gervais 3 kelímky, česnek 1 stroužek, limetka 1 ks, čerstvě mletý pepř špetka, mořská sůl špetka, plátky lososa dle potřeby, kopr na ozdobení, cornbageta 1 ks

Příprava

Je to pár dní, kdy jsem vám zde dala tip na rychlou večeři v podobě zapékaných bagetek. A protože nás tento týden čekají tropické teploty a trávit čas u sporáku není zrovna dobrý nápad, přináším další tip na rychlou večeři.

Bagetu nakájíme na plátky. Ze gervais, prolisovaného česneku, pár kapek limetkové šťávy, čerstvě mletého pepře a mořské soli připravíme pomazánku, kterou namažeme na plátky bagetky. Dozdobíme kousky uzeného lososa, limetky, snítečkou kopru a ještě znovu opepříme čerstvě mletým pepřem.

2015-06-09 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI