Jemná mrkvová pomazánka s celerem a tofu zpět

Ingredience:
středně velká mrkev3 ksvařený celer1/2 ksuzené tofu1 ks
velká cibule1 kssůl špetkasojanéza1 ks
středně velká mrkev 3 ks, vařený celer 1/2 ks, uzené tofu 1 ks, velká cibule 1 ks, sůl špetka, sojanéza 1 ks

Příprava

Sojanéza dietnější forma klasické majonézy. Když si ji oblíbíte, můžete doslova s jídly chuťově kouzlit. Další výhodou jsou vitamíny a vláknina. Nižší obsah tuku ocení snad každý. No neberte to!

V přípravě tohoto receptu jsem vlastně jen povařila celer. Jinak se snažím jíst zdravě, tak jsem použila mrkev syrovou. Všechny ingredience můžete buďto rozmixovat, nebo rozmačkat vidličkou a okořenit dle chuti. Žádná věda a za pár minut je dobrá pomazánka na světě.

2014-10-15 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI