Kanapky s pikantní hříbkovo-zeleninovou směsí zpět

Ingredience:
menší tvrdé hříbky10 ksvětší kapie1 ksvětší cibule1 ks
granulovaný česnek1 lžičkasladká chilli omáčka1 dclvoda1/2 dcl
olej2 lžícesůl dle chutisýr typu Eidam dle chuti
rohlíky dle potřeby
menší tvrdé hříbky 10 ks, větší kapie 1 ks, větší cibule 1 ks, granulovaný česnek 1 lžička, sladká chilli omáčka 1 dcl, voda 1/2 dcl, olej 2 lžíce, sůl dle chuti, sýr typu Eidam dle chuti, rohlíky dle potřeby

Příprava

Pokud máte rádi hříbky a rádi si zmlsáte, vyzkoušejte tuto rychlou dobrotu, nenáročnou na suroviny.

Zeleninu očistíme, hříbky nakrájíme na tenké plátky, cibuli a papriku na tenké proužky. 

Na oleji orestujeme hříbky, přidáme cibuli, papriku, chilli omáčku a vodu. 

Přidáme česnek, mírně osolíme, promícháme a pod pokličkou slabým varem dusíme 15 minut.

Poté podle potřeby silným varem zredukujeme hustotu, ostavíme ze sporáku a necháme vystydnout.

Podáváme na osmažených, šikmě řezaných plátcích rohlíků. Podle chuti můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

2017-10-05 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI