Ingredience: | |||||
velké kedlubny | 2 ks | nasekaná petržel, kopr a rukola | 3 lžíce | opražená slunečnicová semínka | 2 lžíce |
sůl | dle chuti | zakysaná smetana | 180 g |
Původně jsem měla v plánu dělat kedlubnové zelí, ale člověk míní a život mění, takže zelí bylo nakonec z červené řepy a tím pádem mi tu zbyly dvě velké kedlubny. Tak vznikl nápad na rychlý a moc dobrý salát.
Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Přidáme zakysanou smetanu, bylinky, osolíme a vše pořádně promícháme. Salát dáme na 5 minut vychladit do lednice. Před podáváním posypeme slunečnicovými semínky a podáváme s pečivem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI