Lahodná pomazánka z uzeného pstruha zpět

Ingredience:
uzené filety ze pstruhacca 125 gsýr Philadephiacca 125 gcitronová šťáva dle chuti
čerstvě mletý pepř špetkafleur de sel nebo mořská sůl dle chuti
uzené filety ze pstruha cca 125 g, sýr Philadephia cca 125 g, citronová šťáva dle chuti, čerstvě mletý pepř špetka, fleur de sel nebo mořská sůl dle chuti

Příprava

Tato lahodná pomazánka by mohla patřit do rubriky „Raz-dva recepty“. Zatím tuto rubriku v nabídce nemám, ale pravděpodobně se zde brzy objeví.

V misce vidličkou rozdrtíte sýr se pstruhem, zakapete citrónovou šťávou, opepříte, případně i osolíte a vše dobře promícháte.

Někdy přidám i nasekanou pažitku, kopr nebo medvědí česnek.
Místo Philadephie používám i sýr cottage, nebránila bych se ani Lučině.
Obdobně dělávám i s uzeným lososem.
Množství surovin je tak nějak od oka, jelikož než vše smíchám, uždibuji ty výborné uzené filety a když mám větší balení sýra, nechám si trochu na snídani.

2015-05-19 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI