Ingredience: | |||||
čerstvý losos bez kůže | 300 g | lučina | 50 g | cibule nebo šalotka | 1 ks |
dijonská hořčice | 1 lžička | šťáva z citronu | 1/2 ks | petrželka | hrstka |
mořská sůl | špetka | čerstvě mletý pepř | špetka |
Pokud jste, stejně jako já, přes vánoční svátky nedbali na linii, určitě oceníte recept na lehký a zdravý tataráček z lososa. Ideální jídlo na lehkou večeři, nebo výborný tip na pohoštění. =) Vyzkoušet ho můžete již zítra. =)
Lososa naškrábejte menším ostrým nožíkem najemno. Cibuli nebo šalotku nakrájejte na drobné kostičky. Petrželku také nasekejte nadrobno. Naškrábané maso z lososa dejte do misky a smíchejte ho s cibulí a petrželkou. Přidejte lučinu, hořčici a vymáčkněte půlku citronu. Osolte a opepřete. Důkladně promíchejte a můžete podávat, nejlépe s opečeným toustíkem nebo bagetkou. =)
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI