Lososový tataráček zpět

Ingredience:
čerstvý losos bez kůže300 glučina50 gcibule nebo šalotka1 ks
dijonská hořčice1 lžičkašťáva z citronu1/2 kspetrželka hrstka
mořská sůl špetkačerstvě mletý pepř špetka
čerstvý losos bez kůže 300 g, lučina 50 g, cibule nebo šalotka 1 ks, dijonská hořčice 1 lžička, šťáva z citronu 1/2 ks, petrželka hrstka, mořská sůl špetka, čerstvě mletý pepř špetka

Příprava

Pokud jste, stejně jako já, přes vánoční svátky nedbali na linii, určitě oceníte recept na lehký a zdravý tataráček z lososa. Ideální jídlo na lehkou večeři, nebo výborný tip na pohoštění. =) Vyzkoušet ho můžete již zítra. =)

Lososa naškrábejte menším ostrým nožíkem najemno. Cibuli nebo šalotku nakrájejte na drobné kostičky. Petrželku také nasekejte nadrobno. Naškrábané maso z lososa dejte do misky a smíchejte ho s cibulí a petrželkou. Přidejte lučinu, hořčici a vymáčkněte půlku citronu. Osolte a opepřete. Důkladně promíchejte a můžete podávat, nejlépe s opečeným toustíkem nebo bagetkou. =)

2014-02-28 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI