Lososový tataráček zpět

Ingredience:
čerstvý losos200 gkapary2 lžičkyolivy dle chuti
hořčice2 lžícečerstvý kopr dle chutišťáva z limetky dle chuti
žlutá paprika1/2 ksčervená cibule1 kssůl špetka
pepř špetka
čerstvý losos 200 g, kapary 2 lžičky, olivy dle chuti, hořčice 2 lžíce, čerstvý kopr dle chuti, šťáva z limetky dle chuti, žlutá paprika 1/2 ks, červená cibule 1 ks, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Tatarák z lososa jsem dělala poprvé a musím říci, že mě to mile překvapilo. Dokonalá souhra chutí, které jsou v tataráku použity.

Z lososa odstraníme kůži a omyjeme. Maso nakrájíme nebo naškrábeme, záleží, jak kdo chce veliký kousky. Já ho nakrájela na malinkatý kostičky. K nakrájenému rybímu masu přidáme hořčici, pepř, nakrájené olivy na kostičky, červenou cibuli, 2 lžičky kapary, papriku a čerstvý nasekaný kopr. Kapary jsou velice slané, proto solíme až naposledy. Nakonec dokyselíme šťávou z limety. Vše důkladně promícháme a podáváme vychlazené s pečenou bagetkou.

2014-04-24 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI