Ingredience: | |||||
filet lososa | 150 g | šalotka | 1/2 ks | olivový olej | 1 lžíce |
citronová šťáva | 1 lžíce | IKEA hořčice | 1 lžíce | listový špenát | hrst |
sůl | špetka | pepř | špetka |
Tenhle předkrm asi nikoho moc nepřekvapí. Kdy jindy bychom si ho ale udělali, než když máme k dispozici absolutně nejvíc nejčerstvější rybu.
Lososa jsme nakrájeli na co nejmenší kousky a dali do misky. Přidali jsme všechny ostatní suroviny a dochutili solí a pepřem. Z bagetky jsme ukrojili pro každého dva plátky, pokapali je olivovým olejem a zapekli pod grilem do křupava.
Pro větší estetický efekt jsme tatarák naservírovali vytvarovaný do válečku za pomocí formičky na minidezerty s trochou salátu a bagetkami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI