Mexický šmakoun na způsob tataráku zpět

Ingredience:
mexický šmakoun100 gsladká paprika1 lžičkajemně krájená cibule1/2 ks
drcený kmín1 lžičkahořčice1 lžičkasladký kečup2 lžičky
pepř špetkaworchestr1 lžičkačesnek1 stroužek
chléb, toast2 plátky
mexický šmakoun 100 g, sladká paprika 1 lžička, jemně krájená cibule 1/2 ks, drcený kmín 1 lžička, hořčice 1 lžička, sladký kečup 2 lžičky, pepř špetka, worchestr 1 lžička, česnek 1 stroužek, chléb, toast 2 plátky

Příprava

Zkuste si tatarák trošku jinak. Nejen, že se nemusíte trápit nadměrným počtem kalorií, ale pochutnáte si na stoprocentní bílkovině. Křupavý toast umocní tenhle vynikající předkrm.

No zde asi moc nerozepíši a myslím, že čas přípravy mluví za vše. Všechny suroviny důkladně promícháme a vytvoříme kompaktní směs.Tu necháme asi dvě hodiny vychladit a pak podáváme k očesnekovaným topinkám nebo toastům.

Doboru chuť!

2015-02-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI