Mrkvovo-drožďová pomazánka zpět

Ingredience:
střední mrkev1 ksstřední cibule1 kskečup1 lžička
plnotučná hořčice1 lžičkadroždí1 ksvejce2 ks
voda trochushoya pár kapekumeoocet pár kapek
sůl špetkapepř špetka
střední mrkev 1 ks, střední cibule 1 ks, kečup 1 lžička, plnotučná hořčice 1 lžička, droždí 1 ks, vejce 2 ks, voda trochu, shoya pár kapek, umeoocet pár kapek, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Zdravá pomazánka z droždí....

Na lžíci oleje orestujeme nahrubo nastrouhanou mrkev do změknutí. V půlce restování přidáme najemno nakrájenou cibuli. Zakápneme shoyou, umeoctem, přidáme kečup a hořčici a povaříme. Přidáme kostku droždí, necháme ho roztopit, a když začne opět tuhnout, vmícháme dvě vajíčka a necháme lehce srazit, tak aby šla pomazánka lehce namazat. Dochutíme solí a pepřem podle potřeby.

Dobrou chuť

2014-01-24 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI