Obložená topinka s volským okem zpět

Ingredience:
krajíc chleba1 ksstroužek česneku1 ksdijónská hořčice1 lžička
ementál1 pláteksalám Křemešník5 kolečekvejce1 ks
petrželka hrstičkapórek4 kolečkamalé rajčátko1 ks
oleje1 dclsůl špetkapepř špetka
krajíc chleba 1 ks, stroužek česneku 1 ks, dijónská hořčice 1 lžička, ementál 1 plátek, salám Křemešník 5 koleček, vejce 1 ks, petrželka hrstička, pórek 4 kolečka, malé rajčátko 1 ks, oleje 1 dcl, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Nechce se Vám vymýšlet složitá snídaně či večeře?

Někdo by řekl: "To nás ani nenapadlo!"
Tyhle jednoduché recepty, co dům dal mě napadají často ne-li pořád. Rychlá příprava, dokonalá barevnost a hlavně si pochutnám. Přípravu nebudeme nikterak přehánět.

Na oleji osmažíme topinku dozlatova.
Hned na horkou topinku dám plátek ementálu (můžete sýr dle Vaší chutě).
Potřu malinkou lžičkou dijónské hořčice a pokladu plátky salámu Křemešníku.
Volské oko udělám na té samé pánvi.
Položím na salám, posypu troškou pórku a pokud je chuť obložím zeleninou. V mém případě rajčetem. Samozřejmě meze se nekladou a zeleninu vyberte dle možnosti či chutě.

Dobrou chuť!

2014-09-02 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI