Ostrá zeleninová pomazánka z brambor zpět

Ingredience:
petrželka1 malá miskasůl dle chutipepř dle chuti
malá rajčátka2 kssalátová okurka2 plátkypomazánkové máslo2,5 lžíce
uvařené a vychladlé brambory2 ksdrcená chilli paprička (piri piri koření)1 ksprosciutto dle chuti
čerstvé pečivo dle potřeby
petrželka 1 malá miska, sůl dle chuti, pepř dle chuti, malá rajčátka 2 ks, salátová okurka 2 plátky, pomazánkové máslo 2,5 lžíce, uvařené a vychladlé brambory 2 ks, drcená chilli paprička (piri piri koření) 1 ks, prosciutto dle chuti, čerstvé pečivo dle potřeby

Příprava

Dnes jsem zkusila připravit pomazánku, která je trochu pikantní a určitě stojí za vyzkoušení.

Brambory oškrábeme a uvaříme doměkka. Já jsem shodou okolností vařila brambory k obědu, tak jsem si dvě odebrala. V mixéru rozmixujeme petrželku, rajčata, okurky, vychladlé brambor a chilli papričku. Přimícháme pomazánkové máslo (lučinu nebo žervé) a osolíme a opepříme. Podáváme na čerstvém pečivu s plátkem uzeniny. 

2018-08-28 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI