Ovsený "poridž" s pečeným chlebíkom zpět

Ingredience:
kešu (namočiť cez noc, alebo aspoň na 2 hodiny)120 govesné bezlepkové vločky150 gvody/rastlinné mlieko (domáce konopné mlieko)2 dc
obľúbený olej (konopný olej)3 lyžicelahôdkové droždie2 lyžiceolívcca 5 ks
soľ dle chutiblinky dle chutibatát1 ks
domáci chlieb2 krajce
kešu (namočiť cez noc, alebo aspoň na 2 hodiny) 120 g, ovesné bezlepkové vločky 150 g, vody/rastlinné mlieko (domáce konopné mlieko) 2 dc, obľúbený olej (konopný olej) 3 lyžice, lahôdkové droždie 2 lyžice, olív cca 5 ks, soľ dle chuti, blinky dle chuti, batát 1 ks, domáci chlieb 2 krajce

Příprava

Niečo raňajkové, niečo slané, niečo plné zdravých tukov, niečo čo zasýti. Páči sa!

  1. kešu scedíme
  2. vločky zalejeme mliekom/vodou a necháme stáť 10minút
  3. vločky aj kešu dáme do mixéru
  4. pridáme soľ, lahôdkové droždie, olivy, bylinky a olej
  5. všetko spolu rozmixujte
  6. batáty ošúpte, nakrájajte a uvarte vo vode (stačí krátko)
  7. uvarené batáty opečte krátko na panvici, podľa chuti osoľte
  8. kliebe sme opiekli na panvičke, potreli cesnakom a nakrájali
  9. dekorácia podľa fantázie
2016-03-10 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI