Ingredience: | |||||
bůček | cca 1 kg | sůl | dle chuti | cibule | dle chuti |
celý pepř | dle chuti | nové koření | dle chuti | česnek | dle chuti |
bobkový list | dle chuti | ||||
Směs na obalení: | |||||
mletá uzená paprika | dle chuti | sůl | dle chuti | čerstvě namletý pepř | dle chuti |
chilli | dle chuti | kari | 1 lžička | prolisovaný česnek | dle chuti |
Bůček, no není to nic zrovna zdravého, ale je to ták dobré. Na večeře, na svačiny, no kdo by odolal?
Bůček dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, asi po 4 kuličkách pepř i nové koření, 2 bobkové listy, rozkrojenou cibuli a asi 4 stroužky česneku. Uvaříme do měkka. Mezitím si připravíme směs na obalení. Všechny ingredience smícháme a ještě teplý bůček obalíme v této směsi. Nechme vychladnout a zabalíme do alobalu. Uložíme na dva dny do lednice.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI