Do formy velikosti srnčího hřbetu: | |||||
kuřecí játra | 800 g | máslo | 100 g | střední cibule | 1 ks |
česnek | 1 stroužek | čerstvý tymián | 2 snítky | bílé portské víno | 100 ml |
sůl | špetka | pepř | špetka |
Domácí paštika z opečených jater....
Cibuli a česnek nakrájíme najemno a orestujeme na másle mírně dozlatova, přidáme tymián, očištěná kuřecí játra a dobře propečeme, zakápneme portským a necháme zchladnout.
Játra dobře rozmixujeme, vložíme do formy (opět můžete vyložit fólií), sklepneme, zakryjeme fólií nebo alobalem a zatížíme (podle tvaru nádoby třeba litrem mléka) a necháme 24 hodin v lednici ztuhnout.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI