Pečený bůček zpět

Ingredience:
vepřový bůček600 gkmín dle chutičesnek dle chuti
sůl dle chutipepř dle chuti
vepřový bůček 600 g, kmín dle chuti, česnek dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Dnes jsme měli k obědu meruňkové knedlíky... A tak jak to bývá, když je moc sladkého, je pak zas potřeba slané "na vyrovnání chuti". Takže u nás k večeři pečený bůček!

Nejprve bůček umyjeme a nakrájíme kůži do kosočtverců. Pak bůček osolíme, okmínujeme, potřeme rozmačkaným česnekem, podlijeme vodou a dáme péct do trouby. Průběžně přelíváme výpekem, aby se udělala zlatavá kůrčička.

2016-06-13 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI