Pikantní lososový tataráček zpět

Ingredience:
čerstvý lososový filet bez kůže (chlazený)300 gbílá část naťové cibulky2 ksfeferonka1 ks
kopr nebo hladkolistá petržel snítkakapary2 lžíce
Zálivka:
mořská sůl dle chuticitronový pepř špetkadijonská hořčice2 lžičky
olivový olej3 lžícešťáva z limetky1/2 ks
čerstvý lososový filet bez kůže (chlazený) 300 g, bílá část naťové cibulky 2 ks, feferonka 1 ks, kopr nebo hladkolistá petržel snítka, kapary 2 lžíce, mořská sůl dle chuti, citronový pepř špetka, dijonská hořčice 2 lžičky, olivový olej 3 lžíce, šťáva z limetky 1/2 ks

Příprava

Skvělý tip na předkrm pro návštěvu....

Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z naťové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme najemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce.
Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici.
Podle chuti dosolíme.
Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.

2014-05-13 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI