Ingredience: | |||||
čerstvý lososový filet bez kůže (chlazený) | 300 g | bílá část naťové cibulky | 2 ks | feferonka | 1 ks |
kopr nebo hladkolistá petržel | snítka | kapary | 2 lžíce | ||
Zálivka: | |||||
mořská sůl | dle chuti | citronový pepř | špetka | dijonská hořčice | 2 lžičky |
olivový olej | 3 lžíce | šťáva z limetky | 1/2 ks |
Skvělý tip na předkrm pro návštěvu....
Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z naťové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme najemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce.
Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici.
Podle chuti dosolíme.
Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI