Pomazánka z bílé a černé ředkve, mrkve a tvarohu zpět

Ingredience:
oloupaná černá ředkev1 ksbílá ředkev1/2 ksmrkev2 ks
měkký tvaroh1 kssmetanový sýr Président2 kssůl dle chuti
oloupaná černá ředkev 1 ks, bílá ředkev 1/2 ks, mrkev 2 ks, měkký tvaroh 1 ks, smetanový sýr Président 2 ks, sůl dle chuti

Příprava

Dnes jsem připravila zdravou a čistící pomazánku, která je trošku ostřejší, ale výborná. Skvěle se hodí k večeři či svačině.

Obě ředkve a mrkev oloupeme a nastrouháme najmeno. Přidáme měkký tvaroh, dva smetanové sýry a dle chuti osolíme a opepříme.

Podáváme s tmavým pečivem.

2016-04-27 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI