Pomazánka z červené řepy zpět

Ingredience:
střední červená řepa2 ksbrynza150 gčesnek2 stroužky
cibulka2 kssůl špetkapepř špetka
olivový olej pár kapek
střední červená řepa 2 ks, brynza 150 g, česnek 2 stroužky, cibulka 2 ks, sůl špetka, pepř špetka, olivový olej pár kapek

Příprava

Opravdu jednoduchá a chutná pomazánka s lákavou barvou, která nadchne všechny milovníky řepy.

Řepu můžete nejprve trochu povařit, ale kdo chce tak ani nemusí. Nastrouháme ji najemno, přidáme brynzu, prolisovaný česnek, olivový olej a promixujeme. Přidáme nakrájenou cibulku a podle chuti osolíme případně opepříme. Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu. Můžeme také posypat praženými slunečnicovými semínky.

Doboru chuť!

2014-04-01 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI