Ingredience: | |||||
domácí lučina | 6 lžic | vejce uvařené natvrdo | 2 ks | malý tuňák v oleji | 1 ks |
jarní cibulka | 1 ks | sardelka | dle chuti | hořčice | 1 lžička |
Pomazánek lze vymyslet nespočet druhů. Jsou vděčné a potěší jako snídaně, svačina, večeře, nebo když vás překvapí nečekaná návštěva.
Tuňáka necháme okapat od oleje, rozmačkáme ho vidličkou a přimícháme k domácí lučině. Přidáme pokrájená uvařená vejce, posekanou jarní cibulku, lžičku ostřejší hořčice a špetku sardelky. Prošleháme a podáváme na čerstvém pečivu. Můžeme ozdobit cibulkou, vajíčkem a sardelkou.
Domácí lučinu připravíte z jednoho tvarohu, dvou zakysaných smetan a jednoho velkého bílého jogurtu.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI