Rajčata plněná nivou, máslem a strouhanou debrecínskou pečení zpět

Ingredience:
pevná rajčata4 - 5 ksstrouhaný sýr s modrou plísní140 gzměklé máslo60 g
strouhaná debrecínská pečeně140 gmléko2 lžícepetrželka dle chuti
libeček dle chutinať z jarní cibulky dle chuti
pevná rajčata 4 - 5 ks, strouhaný sýr s modrou plísní 140 g, změklé máslo 60 g, strouhaná debrecínská pečeně 140 g, mléko 2 lžíce, petrželka dle chuti, libeček dle chuti, nať z jarní cibulky dle chuti

Příprava

Mám pro vás tip na rychlou chuťovku, která vždy přijde k chuti. Rajčata můžete plnit různými náplněmi, záleží, na co máte zrovna chuť.

Rajčata omyjeme, osušíme, vršek rajčat odkrojíme a vydlabeme dužinu. Strouhanou nivu, uzeninu a změklé máslo společně vyšleháme. Pokud je pomazánka moc hustá, přidáme trochu mléka. Přisypeme bylinky a směsí naplníme vydlabaná rajčata. Zdobíme bylinkami.

2017-05-23 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI