Ředkvičková pomazánka zpět

Ingredience:
ředkvičky1 svazekmáslo50 gtavený sýr100 g
cibule1 ksuvařená vejce4 kshořčice1 lžíce
pažitka dle chutisůl dle chutipepř dle chuti
ředkvičky 1 svazek, máslo 50 g, tavený sýr 100 g, cibule 1 ks, uvařená vejce 4 ks, hořčice 1 lžíce, pažitka dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Pomazánky jsou u nás doma dost oblíbené a já se stále snažím vymýšlet nové. Dnes mám pro vás jednu s ředkvičkami.

Příprava je velice rychlá a jednoduchá. Ředkvičky si omyjeme a společně s vařenými vejci nastrouháme. Přidáme ostatní ingredience a společně promícháme. Pak už stačí jen pomazánku namazat na oblíbené čerstvé pečivo.

2017-09-25 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI