Ředkvičková pomazánka s červenou cibulkou, řeřichou, umeoctem a Ghíčkem zpět

Ingredience:
ředkvičky1 svazekčervená cibule1 ksČeské Ghíčko Bio3 - 4 lžíce
mořská sůl dle chutiumeocet dle chutiřeřicha dle chuti
ředkvičky 1 svazek, červená cibule 1 ks, České Ghíčko Bio 3 - 4 lžíce, mořská sůl dle chuti, umeocet dle chuti, řeřicha dle chuti

Příprava

Když mi babička řekla, že nám do skleníku zasázela ředkvičky, vyprovokovalo mě to k pomazánce. Ředkvičky sice ještě domácí nejsou, ale když nad tou myšlenkou slintáte jak bernardýn a vidíte je v obchodě, tak prostě neodoláte.

Pokrájené ředkvičky, cibuli a Ghí jsem nandala do mixéru a rozmixovala, ráda si kousnu do kousku ředkvičky nebo cibulky, tudíž jsem nemixovala do hladka.
Vzniklou směs jsem vyndala do mísy a dochutila solí, řeřichou a umeoctem. Já dala asi tak 1,5 polévkové lžíce umeocta, zamícháme a namažeme na pečivo, já zvolila lámankový chléb.

2016-02-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI