Salát z červené řepy s kuřecím masem zpět

Ingredience:
kuřecí maso200 grýže120 gčervená řepa200 g
vejce4 kssůl špetkapepř špetka
grilovací koření špetkajarní cibulka2 ksmajonéza60 g
kuřecí maso 200 g, rýže 120 g, červená řepa 200 g, vejce 4 ks, sůl špetka, pepř špetka, grilovací koření špetka, jarní cibulka 2 ks, majonéza 60 g

Příprava

Dobrý tip na zpracování červené řepy, dobrý tip na lehkou a zdravou večeři pro všechny ženušky dychtící po té "správné linii".

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, zakápneme trochou oleje a necháme chvilku uležet v lednici. Poté zprudka orestujeme a uložíme na stranu. Červenou řepu uvaříme doměkka, po zchladnutí oloupeme a nahrubo nastrouháme. Vajíčka uvaříme natvrdo a po vychladnutí prolisujeme přes mřížku (na brambory). Rýži uvaříme. Všechny ingredience dobře promícháme. Ochutíme solí a pepřem a spojíme majolkou. Pro ještě zdravější verzi použijeme kysanou smetanu. Můžeme nechat chvíli vychladit a před podáváním na talíři posypeme jarní cibulkou.

Linii zdar! Nazdar! 

2014-03-27 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI