Salát z cuketovými proužky a fazolemi zpět

Ingredinece:
cuketa4 ksbio citron1 ksbílé konzervované fazole400 g
nakrájená pažitka2 lžícenakrájená petrželová nať1 lžíceolivový olej3 - 4 lžíce
sůl špetkačerstvě mletý pepř špetka
cuketa 4 ks, bio citron 1 ks, bílé konzervované fazole 400 g, nakrájená pažitka 2 lžíce, nakrájená petrželová nať 1 lžíce, olivový olej 3 - 4 lžíce, sůl špetka, čerstvě mletý pepř špetka

Příprava

Netradiční kombinace cukety a fazolí....

Jdeme na to! 

Škrabkou nakrájejte cuketu tak, abyste se pokud možno vyhnuli středu cukety. Dejte si vařit vodu.
Cuketu vložte do vroucí vody a povařte cca 1 minutu. Cuketu sceďte.

Do mísy nastrouhejte citrónovou kůru z půlky citrónu, přidejte vymačkanou šťávu z celého citrónu, petržel (mátu), pažitku, osolte a opepřete. Přilijte olej, promíchejte a nechte minutu marinovat.

Máme hotovo. Můžeme servírovat. 

PŘEJI DOBROU CHUŤ!

2014-04-18 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI