Sandwich s červenou řepou a mozzarellou zpět

Ingredience:
grahamový toustový chleba2 plátkyvařená červená řepa4 - 5 plátkůrukola hrst
mozzarella3 - 6 plátkůvejce uvařené natvrdo1 kssmetanový sýr2 - 3 lžíce
křen1 lžička
grahamový toustový chleba 2 plátky, vařená červená řepa 4 - 5 plátků, rukola hrst, mozzarella 3 - 6 plátků, vejce uvařené natvrdo 1 ks, smetanový sýr 2 - 3 lžíce, křen 1 lžička

Příprava

Udělat si sandwich není žádná věda. Každý má ten svůj oblíbený a existuje tolik variant, kolik je lidí. Tento sandwich jsem poprvé jedla ve své oblíbené kavárně, kde mě zaujal svoji chutí a kombinací surovin, a jelikož už jsem se tam dlouho nedostala, řekla jsem si, že si jej připravím doma a dobře jsem udělala. Na chvíli jsem si připadala jako host ve vlastní kavárně.

Nastrouháme si cca 1 čajovou lžičku křenu a smícháme jej se smetanovým sýrem. Vznikne nám "pomazánka" na potření obou plátků toustového chleba. Pak už jen skládáme sandwich dle chutě a fantazie, tj. první vrstva rukola, plátky červené řepy, plátky mozzarely, plátky červené řepy, plátky vajíčka a rukola. Přiklopíme druhým plátkem toustového chleba a sandwich rozřízneme do dvou trojúhelníků. Obě půlky pak v prostředku propíchneme špejlí, aby se nám sandwich lépe jedl.

2016-01-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI