Ingredience: | |||||
grahamový toustový chleba | 2 plátky | vařená červená řepa | 4 - 5 plátků | rukola | hrst |
mozzarella | 3 - 6 plátků | vejce uvařené natvrdo | 1 ks | smetanový sýr | 2 - 3 lžíce |
křen | 1 lžička |
Udělat si sandwich není žádná věda. Každý má ten svůj oblíbený a existuje tolik variant, kolik je lidí. Tento sandwich jsem poprvé jedla ve své oblíbené kavárně, kde mě zaujal svoji chutí a kombinací surovin, a jelikož už jsem se tam dlouho nedostala, řekla jsem si, že si jej připravím doma a dobře jsem udělala. Na chvíli jsem si připadala jako host ve vlastní kavárně.
Nastrouháme si cca 1 čajovou lžičku křenu a smícháme jej se smetanovým sýrem. Vznikne nám "pomazánka" na potření obou plátků toustového chleba. Pak už jen skládáme sandwich dle chutě a fantazie, tj. první vrstva rukola, plátky červené řepy, plátky mozzarely, plátky červené řepy, plátky vajíčka a rukola. Přiklopíme druhým plátkem toustového chleba a sandwich rozřízneme do dvou trojúhelníků. Obě půlky pak v prostředku propíchneme špejlí, aby se nám sandwich lépe jedl.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI