Ingredience: | |||||
ovesné vločky | 200 g | hladká kukuřičná mouka | 150 g | vinný kamen | 1 lžička |
soda bikarbona | 1/2 lžičky | sůl | 2 lžičky | chia semínka + 9 lžic vody (měkčí varianta) / nebo 2 lžíce chia + 6 lžic vody + 3 lžíce neběleného kukuřičného škrobu (tvrdší a drobivější sušenky) | 3 lžíce |
sezamový olej | 6 lžic | tahini + 150 ml vody | 2 lžíce | jablečný ocet | 1 lžíce |
strřední mrkev | 2 ks | cibule | 1 ks | čerstvý tymián | hrst |
Pokud mne sledujete na facebooku, určitě jste si všimli odkazu na mrkvové sušenky. Ty jsem se rozhodla udělat s sebou na dovolenou a rozhodně jsem nelitovala. Jsou krásně přenosné na různé výlety, ale i k salátu jsou skvělé. Pro velký úspěch jsem je připravila znovu ihned po návratu a i nyní si nostalgicky křupeme.
Postup:
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI