Slaný koláč s houbami a vejcem zpět

Ingredience:
kupované listové těsto - rozválené1 ksmáslo2 lžícevelká cibule nakrájená na plátky1 ks
houby400 gsekané bylinky2 lžícevejce6 ks
parmazán na posypánísůl špetkapepř špetka
kupované listové těsto - rozválené 1 ks, máslo 2 lžíce, velká cibule nakrájená na plátky 1 ks, houby 400 g, sekané bylinky 2 lžíce, vejce 6 ks, parmazán na posypání, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Pohoštěte návštevu tímto skvělým koláčem....

Vše si připravíme a dáme se do díla!

Těsto rozbalíme, nařežeme na 6 stejných čtverců a cca 1cm od kraje u každého nožem naznačíme okraj. Propícháme vidličkou. Necháme 20 minut v chladu.

Cibuli nakrájíme na tenké plátky. rozehřejeme máslo a na něm necháme zesklovatět cibuli.

Přidáme houby a cca 1/2 bylinek, dochutíme solí, pepřem a dusíme ještě 10 minut.

Pokud máte rádi, můžete přidat i houby šitake. Krásně pokrm oživí svou specifickou chutí.

Těsto vložíme do předehřáté trouby na 170 stupňů na 10-13 minut. Na něj rozetřeme houby a doprostřed si uděláme důlek na vejce. Dáme dopéct do trouby na dalších 10 minut. Podáváme sypané parmazánem a bylinkami.

PŘEJI DOBROU CHUŤ !

2014-04-18 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI