Ingredience: | |||||
chleba nebo veka | dle potřeby | vejce | 4 ks | strouhaný ementál | 90 g |
strouhaná mozzarella | 90 g | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
pikantní hořčice | dle chuti | větší cibule | 1 ks | barevná nakládaná zelenina | dle chuti |
sýr | na posypání | jarní cibulka | na posypání | beraní rohy | na ozdobu |
Máte rádi chleba ve vajíčku? Pak pro vás mám recept na něco podobného a můžete jej podávat například k večeři či svačině.
Vejce vyšleháme se strouhanými sýry. Potřeme na pečivo, rozehřejeme olej a namazanou stranou vložíme pečivo se sýrem do rozpáleného oleje. Smažíme dozlatova z jedné i z druhé strany. Pečivo s omeletou potřeme po osmažení hořčicí, poklademe pokrájenou cibulkou, naloženou zeleninou, pokrájenými beraními rohy a posypeme zbylým strouhaným sýrem a jarní cibulkou. Podáváme ke svačině nebo k večeři.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI