Tataráček pro chudé a nebo vegetariány z brambor zpět

Ingredience:
vařené červené brambory3 ksworchester dle chutidijonská hořčice1 lžička
kečup2 lžičkyšalotka2 ksčesnek2 stroužky
olej1 lžícesůl dle chutimletá červená paprika dle chuti
Low carb krekry Penam dle chuti
vařené červené brambory 3 ks, worchester dle chuti, dijonská hořčice 1 lžička, kečup 2 lžičky, šalotka 2 ks, česnek 2 stroužky, olej 1 lžíce, sůl dle chuti, mletá červená paprika dle chuti, Low carb krekry Penam dle chuti

Příprava

Občas s manželem děláme souboj tataráků. Tento levný mile překvapil, i když na masový nemá, ale je to příjemná změna. A kdo rád pikantní... skvělá volba.

Příprava je velice rychlá a jednoduchá.

Brambory nastrouháme na škrabadle. Stejně tak šalotku a česnek.

Přidáme zbytek surovin a dochutíme podle chuti.

Můžeme podávat s krekry Penam. Tyto krekry obsahují lepek, pokud si tedy přejete bezlepkovou variantu, tak sáhněte po něčem bezlepkovém.

2017-10-31 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI