Ingredience: | |||||
hovězí svíčková | 250 g | pepř | dle chuti | kapary | dle chuti |
cibule | 1 ks | worcester | dle chuti | hořčice | dle chuti |
tabaso | dle chuti | uzená paprika | špetička | sůl | dle chuti |
K podávání: | |||||
topinky s česnekem | dle potřeby |
Tataráček si dáváme málo a když, tak ale nikdy v restauraci. Chceme vědět, co za maso dáváme a také přece jen nepřidáváme žloutek.
Maso umeleme, nebo naškrábeme najemno ostrým nožem.
Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Do masa vmícháme hořčici, najemno pokrájenou cibuli, přikápneme worcesterskou omáčku a lehce opepříme. Podle chuti můžeme maso doplnit o pár kapek tabasca. Maso nesolíme. Každý si jej osolí podle chuti.
Maso stačí dál pak zamíchat jen zlehka.
Z masa vytvarujeme bochánek, který necháme v lednici uležet.
Žloutek dáváme jen někdy.
K tataráku nesmí chybět topinky s česnekem, kapary nebo zelenina.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI