Tataráček z hovězí svíčkové zpět

Ingredience:
hovězí svíčková250 gpepř dle chutikapary dle chuti
cibule1 ksworcester dle chutihořčice dle chuti
tabaso dle chutiuzená paprika špetičkasůl dle chuti
K podávání:
topinky s česnekem dle potřeby
hovězí svíčková 250 g, pepř dle chuti, kapary dle chuti, cibule 1 ks, worcester dle chuti, hořčice dle chuti, tabaso dle chuti, uzená paprika špetička, sůl dle chuti, topinky s česnekem dle potřeby

Příprava

Tataráček si dáváme málo a když,  tak ale  nikdy  v restauraci.  Chceme vědět, co za maso dáváme a také přece jen nepřidáváme žloutek.

Maso umeleme, nebo naškrábeme najemno ostrým nožem.

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Do masa vmícháme hořčici, najemno pokrájenou cibuli, přikápneme worcesterskou omáčku a lehce opepříme. Podle chuti můžeme maso doplnit o pár kapek tabasca. Maso nesolíme. Každý si jej osolí podle chuti.

Maso stačí dál pak zamíchat jen zlehka.

Z masa vytvarujeme bochánek, který necháme v lednici uležet.

Žloutek dáváme jen někdy.

K tataráku nesmí chybět topinky s česnekem, kapary nebo zelenina.

2016-04-18 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI