Tuňákový salát s pekingským zelím zpět

Ingredience:
pekingské zelí1/2 ksvařená vejce3 ksčervená cibule1 ks
tuňák1 konzervazakysaná smetana1 kshořčice1 lžíce
sůl dle chutipepř dle chuticitronová šťáva dle chuti
pekingské zelí 1/2 ks, vařená vejce 3 ks, červená cibule 1 ks, tuňák 1 konzerva, zakysaná smetana 1 ks, hořčice 1 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, citronová šťáva dle chuti

Příprava

Jednoduchý, zdravý a moc dobrý salát, na kterém si nejen pochutnáte, ale zároveň splníte jednu ze dvou doporučených rybích dávek týdne. Navíc je rychle hotový, cože ocení především pracující.

Nejdříve si uvaříme vajíčka. Mezitím nakrájíme zelí na tenké proužky a cibuli na jemno. Dresink připravíme smícháním zakysané smetany, hořčice, soli, pepře a citronové šťávy. Vyklopíme konzervu tuňáka, vejce protlačíme přes mřížku a přidáme dresink. Dobře promícháme a necháme vychladit. Ať vám chutná!

2017-10-31 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI